Find Property:

Park Finspong

zes kleinschalige gebouwen

Van de zes gebouwen op Park Finspong behoren er vier tot VvE Finspong I. Deze gebouwen, aangeduid met de letters A, B, C en D, zijn gerealiseerd in 1996. Alle gebouwen hebben drie bouwlagen. De gebouwen A en B tellen twaalf appartementen, de gebouwen C en D achttien.

VvE Finspong II heeft twee gebouwen: gebouw E met twaalf en gebouw F met elf appartementen.

 

Op een enkele uitzondering na zijn alle appartementen minimaal 110 m2. De meeste zijn groter; ook zijn er enkele dubbele appartementen.

Ze hebben een royale living, een ruime slaapkamer en badkamer, een (open of gesloten) keuken, een tweede slaapkamer (met veelal een aparte tweede douche) en een separaat toilet.

Gangen en deuren zijn voldoende breed om met een rolstoel doorheen te kunnen rijden.

Elk appartement heeft in de kelder een royale, afsluitbare berging.

De appartementen beschikken in de living (en vaak ook in andere ruimtes) over een kabelaansluiting.


 


Ieder gebouw heeft een eigen entree met videofooninstallatie, zodat u kunt zien wie bij u op bezoek komt. Alle appartementen zijn met de lift bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de bergingen in de kelder.

Elk appartement heeft een eigen parkeervoorziening. Bij de appartementen van Finspong I zijn dit open parkeerplaatsen of carports, bij Finspong II is dit een afsluitbare parkeergarage. Verder is er een ruime parkeergelegenheid voor bezoekers.
Voor de fietsen is een overdekte en afsluitbare stalling aanwezig (Finspong I) of een afgesloten ruimte in de parkeergarage (Finspong II). In mogelijkheden om accu’s van E-bikes op te laden is voorzien. Zodra de vraag zich voordoet, zullen ook laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s worden geplaatst.
Op het terrein is ook een brievenbus aanwezig.