Find Property:

Waarom uniek?

Park Finspong is om verschillende redenen een unieke locatie.

Bereikbaarheid

Park Finspong ligt in het centrum van Nederland en is eenvoudig te bereiken via de A28. Het park ligt op slechts 5 minuten afstand van de afslag Den Dolder/Zeist.

Op loopafstand zijn diverse bushalten naar de hele regio, onder andere naar Utrecht en Amersfoort. Daarmee kunt u op een gemakkelijke manier de parkeerproblemen in deze steden omzeilen.

Er is een goed georganiseerde Regiotaxi die u naar iedere door u gewenste bestemming kan brengen.

 

Winkelen

Het kleinere winkelcentrum in de Verzetswijk ligt op ca. 1 km. afstand. De eerste winkels van het Centrum van Zeist zijn ook ongeveer 1 km. van het park verwijderd. In het Centrum is een groot winkelaanbod. Uiteraard is het winkelaanbod in Utrecht en Amersfoort nog ruimer.

 

Recreatie

“Zeist, stad in het bos”. Dat is het motto waarmee de gemeente Zeist zich graag afficheert. In de directe omgeving liggen verschillende uitgestrekte bossen en natuurgebieden waar u prachtige wandelingen of fietstochten kunt maken.

 

Sport

Voor de sportieve senioren zijn er veel mogelijkheden

  • Golfclubs zijn er verschillende in de directe omgeving: “Schaerweijde Golf” op de Krakelingweg 5, “de Pan” aan de Amersfoortseweg 1 in Bosch en Duin liggen op slechts 5 of 10 minuten rijden van uw appartement. Verder zijn er golfbanen in Bilthoven, Driebergen-Rijssenburg, Bunnik en Lage Vuursche.
  • Zwembad (zowel overdekt als openlucht) “Dijnselburg” is 2 km van het park verwijderd. Ook in de omliggende plaatsen zijn er zwembaden. In Soesterberg is een sauna (Sauna Thermen).
  • Tennisverenigingen zijn er in Zeist twee: “Griffensteyn” en (aan het einde van de Verlengde Slotlaan) “Shot”.

Klik op het Google logo in de plattegrond om Google Maps te openen.